Stranice

3. lis 2014.

8 Things You Didn't Know About travel

Putuj i zaradi, tvoj san moze postati tvoja realnost

Kao sto smo vec napomenuli svajcarska kompanija Swiss Halley pruza neverovatne mogucnosti za zaradu i uzivanje. Osnovali su novi sajt Fireflies koji se bavi iskljucivo turizmom. Svakom od nas je potreban odmor i svi mi prema svojim mogucnostima biramo gde cemo da putujemo.

Fireflies, ostrvo-sejseli-6

Zasto je bilo potrebno novo ime?

Postoji 45 zemalja u Evropi, a Swiss Halley ima kupce iz 77 zemalja, tako da vise nismo evropska kompanija. „Svajcarac“ podrazumeva evropsku vezu i cini da se prosiri na svetski nivo. Zbog toga smo morali da pronadjemo ime koje nije nacionalno, ili evropsko i daje odgovarajuci globalni osecaj na medjunarodnom trzistu.

Takodje Fireflies (nismo ga slucajno koristili u mnozini) izrazava zajednicu i osecaj pripadnosti zajednici. Logotip takodje predstavlja brend koji siri svoja krila. Imamo dosta kupaca, vise nego pre tri godine. Dostigli smo kritican broj korisnika i kriticnu kolicinu prometa, tako da kapacitet naseg web sajta nije dovoljan za sve njih.

To nije greska, naprotiv. Mi smo se razvijali neverovatnom brzinom i puno nasih poslova su usli u fazu realizacije. Zbog ova dva razloga smo bili prinudjeni da napravimo jos jedan sajt.

Sta znaci rec Fireflies?

Fireflies u bukvalnom prevodu znaci „svici“. Ovi mali insekti svetlucaju na nebu kao svetle zvezde. Ove zvezde su simboli zajednice putovanja formirane od mreznog marketinga. Verujemo da ce ovi mali reflektori da sijaju na nebu online turizma: mi zovemo nase korisnike da nam se pridruze na putovanjima.

Da li je novi sajt isti kao i stari? Da li ce biti bolji nego sto je bio ranije?

Osnovne karakteristike su ostale iste, a web sajt ce biti potpuno obnovljen. Mi smo prosirili i modernizovali nase usluge i baze podataka. Rezervacije avionskih karata ce biti na raspolaganju, a ocekuje se i dalji razvoj. Naravno, tokom tranzicije moze doci do manjih prekida, ali mozemo reci generalno da ce sve biti lakse, brze i sveobuhvatnije. Na kraju krajeva mi cemo vam obezbediti moderan sajt.

http://www.fireflies.rs